PerIna BV

Persoonlijke ontwikkeling stopt nooit. Het is de kunst die ontwikkeling
te sturen, te begeleiden en te stimuleren in persoonlijk- en bedrijfsbelang.

Selectie
Implementatie
Processen
Kwaliteit
Coaching

Nazorg

Het is een gegeven dat individuen en organisaties zich blijven ontwikkelen. Het is de uitdaging deze ontwikkeling zodanig te sturen dat het individu of de organisatie optimaal presteert in een veranderende omgeving. Of dit nu een verandering in gedrag of technieken, een verandering op processen of een verschuiving in eindproducten betekent, steeds zal op basis van de missie en visie van uw organisatie moeten worden bijgesteld.
Na een succesvolle interventie onder leiding van Martin is de door uw medewerkers opgedane kennis en ervaring natuurlijk niet zomaar verdwenen. Toch is het onze ervaring dat evaluaties op reguliere basis een belangrijke bijdrage leveren aan de motivatie en ontwikkeling van die medewerkers. Een inverstering van een dag per kwartaal op basis van een goed voorbereide workshop is vaak voldoende om continuďteit in het optimalisatie proces te behouden.


Indien gewenst kan ook tijdelijk het management van uw organisatie of afdeling door Martin worden overgenomen om slagvaardig de veranderingen die noodzakelijk zijn door te voeren.

Interim-Management

tabb_n.gif tabb_n.gif tabb_n.gif tabb_n.gif tabb_n.gif
Nederlands
English
Selecteer uw taal